Tour 2

Theme:  Work & Learn. Workplaces as Learning Spaces

Site:        Docklands

Designers:  BVN, Woods Bagot

 The Academy at NAB establishes a new model for the corporate sector in fulfilling their social responsibility aspirations. The design team, in conjunction with responsive environment artists and sonic specialists, worked collaboratively with NAB to create The Academy. It is a publicly accessible space, symbolising NAB’s belief in the potential of its employees and the communities that NAB support. The space is dedicated to employee training, development, and community engagement. The Academy has become a common ground, a place for genuine exchange, collaboration, and engagement. It is a show piece for NAB’s learning approach, culture, and was designed to create ‘experiences’ not just spaces.

Located in Melbourne’s Docklands, The Village is an innovative space for NAB’s business customers and community partners to connect with clients, work between meetings, and learn from leaders. Opened in February 2014, The Village is a professional yet relaxed environment that was conceived to help NAB’s clients achieve their goals and realise their potential.

The Village is the result of a long relationship between NAB and the designer, with this workplace providing NAB with an opportunity to affect organisational change and achieve business efficiencies.

This page last updated: Wednesday 10 February 2016